Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scara pod pliabila metalica Depostep Termo Plus TMP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23275 lei Lei
Brand
DEPOSTEP TERMO PLUS TMP
Out Of stock
Descriere
Depostep Termo Plus TMP - este o scara de pod metalica pliabila care ofera cel mai inalt grad de izolare termica si confort de pe piata.

Scara are un design deosebit care combina lemnul si metalul rezultatul fiind o scara eleganta care se integreaza perfect in orice design interior.

Acest lucru se datoreaza capacului termoizolant si celor doua manere telescopice de sutinere ce se extind pana la 120cm lungime care amplasate lateral de o parte si de alta a scarii asigura cel mai inalt grad de confort in utilizare.

Scara beneficiaza de asemenea de sistemul ZERO GRAVITY care indeplineste doua functii importante, prima fiind aceea de a usura procesul de pliere/depliere al scarii iar cea de-a doua de a preveni deplierea accidentala a scarii. Datorita acestui sistem scara poate fi lasata in orice pozitie de intredeschis.

Pentru a asigura izolatia termica scara este dotata cu un capac termoizolator de 8.6cm grosime , incuietoare in doua puncte si trei garnituri periferice de etansare perimentrale pentru a impiedica pierderile de aer cald din incapere sau patrunderea aerului rece de la etajul superior.

Scara DEPOSTEP TERMO PLUS TMP este recomandata in special pentru incaperile unde sunt diferente mari de temperatura intre camera si podul casei sau unde accesul este unul frecvent la etajul superior.

Pentru siguranta si confort scara este dotata cu trepte din lemn cu striatii antiderapante, doua manere telescopice de sustinere care asista in procesul de depliere si mansoane pentru protectia podelei.

Caracteristici tehnice:

scara modulara premium metalica;
usa termoizolatoare finisata in alb pe ambele parti;
design deosebit cu trepte din lemn;
sipca ornamentala inclusa;
3 garnituri periferice pentru o etansare perimetrala optima;
clasa 4 de etansare;
capac termoizolator care asigura cel mai bun coeficient termic de izolare de pe piata U=0.36 W/m2k;
doua manere telescopice amplasate de o parte si de alta a scarii pentru o utilizare cat mai confortabila si in siguranta;
manere telescopice extensibile pana la 120cm;
treapta aditionala in partea superioara a scarii pentru acces usor si confortabil;
inchiderea in doua puncte a usii contribuie la etanseizarea acesteia si prevenirea pierderilor de caldura in zona perimetrala;
mansoane de protectie pentru podea incluse;
coeficient de transmitanta termica 0.36 W/m2k;
grosimea usii: 8.6cm;
grosimea izolatiei: 8cm;
inaltimea tocului: 17cm;
latimea scarii: 37cm pentru dimensiunea de 60x120;  40cm pentru dimensiunea de 70x120;
lungimea treptei: 35.8cm;
adancimea treptei: 8cm;
sarcina maxima: 160kg;
5 ani garantie;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura