Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scara pod pliabila din lemn Depostep Standard DSK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84835 lei Lei
Brand
DEPOSTEP STANDARD DSK
Out Of stock
Descriere
Depostep Standard DSK este o scara de pod modulara care ofera cel mai buna raport pret calitate in categoria sa.

Scara de pod Depostep Standard DSK se caracterizeza printr-o scara de lemn cu sarcina maxima admisa de 160 de kg, usa panou termoizolatoare de 3. 6 cm grosime, din care 3 cm o constituie izolatia. Scara este de asemenea dotata cu o garnitura periferica de etansare, iar pentru confortul si siguranta in exploatare scara beneficiaza de trepte cu striatii antiderapante, mansoane de protectie si un maner de sustinere.

Caracteristici tehnice: scara modulara din lemn;usa panou termoizolatoare finisata in alb;1 garnitura periferica de etansare pe intreg perimetrul tocului scarii;maner de sustinere care poate fi montat la alegere pe partea dreapta sau stanga;trepte cu striatii antiderapante;mansoane pentru protectia podelei;coeficient de transmitanta termica 1. 1 W/m2k;grosimea panoului termoizolator 3. 6 cm;grosimea izolatiei : 3 cm;inaltimea tocului: 14 cm;latimea scarii: 40 cm;latimea treptei 35. 8 cm;adancimea treptei: 8 cm;sarcina maxima admisa 160 kg;compatibil cu o gama larga de accesorii: garantie: 3 ani; Scara de Pod Modulara

DEPOSTEP STANDARD DSK - Calitate Superioara la un Pret Avantajos

DEPOSTEP STANDARD DSK este o scara de pod modulara din lemn, cu o sarcina maxima de 160 kg, si o usa panou termoizolatoare de 3. 6 cm grosime (3 cm izolatie). Aceasta include garnitura de etansare pentru o izolare eficienta si trepte antiderapante pentru siguranta. Manerul de sustinere poate fi montat pe orice parte, iar mansoanele de protectie asigura stabilitatea.

Cu un coeficient de transmitanta termica de 1. 1 W/m2K si o garantie de 3 ani, scara este compatibila cu diverse accesorii pentru confort si siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura