Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scara pod din lemn Depostep Antifoc A 45L H max 310 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

226955 lei Lei
Brand
DEPOSTEP ANTIFOC A 45L
Out Of stock
Descriere
Depostep Antifoc A 45L este o scara de pod din lemn de pin dotata cu o usa termizolatoare cu rezistenta de pana la 45 de minute la foc care are rolul de a preveni raspandirea fumului si a flacarilor la etajul superior. Acest lucru este posibil datorita capacului cu o grosime de 6. 6cm grosime si celor 2 garnituri periferice din care 1 este rezistenta la foc.

DEPOSTEP ANTIFOC A 45L este recomandat pentru incaperi de pana la 310cm inaltime unde este necesara montarea unei scari cu proprietati antifoc dar a caror inaltime depasesc 280cm. Pentru o utilizare confortabila si in siguranta scara este prevazuta cu trepte cu striatii antiderapante si maner de sustinere metalic. Acesta poate fi montat pe partea stanga sau dreapta in functie de preferintele utilizatorului. Scara este prevazuta cu mansoane care au rolul de proteja podeaua de zgarieturi si de a asigura un finisaj estetic dupa ajustarea finala pe inaltimea incaperii.

Caracteristici tehnice: scara modulara din lemn de pin compusa din 4 sectiuni;usa termoizolanta rezistenta la foc finisata in alb pe ambele parti;clasa EI45 de rezistenta la focimpiedica pentru 45 de minute raspandirea flacarilor la etajul superior;2 garnituri periferice din care 1 rezistenta la foc;maner de sustinere cu posibilitate de montaj pe partea dereapa sau stanga a scarii;trepte cu striatii antiderapante;grosimea usii: 6. 6 cm;grosimea izolatiei: 6 cm;inaltimea tocului: 17 cm;latimea scarii: 40 cm;latimea treptei: 35. 8 cm;adancimea treptei: 8 cm;posibilitatea de a instala accesorii suplimentare;garantie: 3 ani;

Cautati o scara de pod rezistenta la foc care ofera protectie eficienta si un design functional?

DEPOSTEP ANTIFOC A 45L este solutia perfecta pentru incaperi inalte, avand capacitatea de a preveni raspandirea flacarilor si fumului timp de pana la 45 de minute, datorita usii termoizolante de inalta calitate. Aceasta scara este realizata din lemn de pin robust si este dotata cu un capac termoizolant de 6. 6 cm grosime, precum si cu trei garnituri periferice, dintre care una este special conceputa pentru a rezista la foc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura