Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scara pod scurta, metalica Depostep Mini Special MNS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1406 lei Lei
Brand
DEPOSTEP MINI MNS
Out Of stock
Descriere
Depostep Mini Special MNS este o scara de pod pliabila cu un design deosebit care ofera o imbinare perfecta dintre lemn si metal pentru un plus de eleganta si rafinament. Acest model de scara este dotat cu un capac termoizolator 4. 6 cm grosime si doua garnituri de etansare periferice pentru a impiedica patrunderea aerului rece din podul casei sau pierderile de caldura din camera. Pentru siguranta in exploatare scara este prevazuta cu trepte cu striatii antiderapante si maner de sprijin care poate fi montat pe partea stanga sau dreapta in functie de preferintele utilizatorului. Pentru protectia podelei impotriva zgarieturilor atunci cand scara este depliata picioarele sunt prevazute cu mansoane care ofera un finisaj estetic.

DEPOSTEP MINI SPECIAL MNS este recomandata acolo unde scarile de pod cu dimensiuni standard nu pot fi montate precum coridoare inguste sau camere de lucru mici. Inaltimea incaperii maxima de montaj pentru acest model de scara este de pana la 260-265 cm.

Caracteristici tehnice: scara modulara metalica cu trepte din lemn compusa din 4 module;usa finisata in alb pe ambele parti;2 garnituri periferice ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului;maner de siguranta;usa termoizolanta;trepte cu striatii antiderapante;sarcina maxima admisa 160kg;coeficient de transmitanta termica: 0. 85 W/m2k;grosimea usii: 4. 6 cm;grosimea izolatiei: 4 cm;inaltimea tocului 17 cm;latimea scarii: 36. 5 cm;latimea treptei: 32. 4 cm;adancimea treptei: 8 cm;posibilitatea de a instala accesorii aditionale;garantie 3 ani; Scara Pliabila

DEPOSTEP MINI SPECIAL MNS - Solutia Ideala pentru Spatii Inguste

DEPOSTEP MINI SPECIAL MNS este o scara de pod pliabila din lemn si metal, proiectata pentru a oferi eleganta si eficienta. Cu un capac termoizolator de 4. 6 cm si garnituri de etansare, previne pierderile de caldura. Treptele antiderapante si manerul de siguranta ajustabil asigura un acces confortabil. Ideala pentru incaperi cu inaltimea de pana la 260-265 cm, cu sarcina maxima admisa de 160 kg si garantie de 3 ani.

Alege DEPOSTEP MINI SPECIAL MNS pentru o accesibilitate superioara in spatii restranse!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura