Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scara pod pliabila din aluminiu Depostep Aluprofi ALP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16815 lei Lei
Brand
DEPOSTEP ALUPROFI ALP
Out Of stock
Descriere
Depostep Aluprofi ALP este o scara pentru acces la pod sau mansarda din aluminiu care se caracterizeaza prin siguranta si confort in exploatare. Scara este recomandata pentru montaj in incaperi cu o inaltime maxima de 280cm si suporta o greutate maxima de 160kg. Scara este dotata cu un capac termoizolator de 4. 6cm grosime din care 4cm o constituie izolatia lucru care face ca acest model de scara sa fie ideal pentru incaperi unde podul nu este foarte bine izolat.

Pentru a impiedica pierderile de caldura sau patrunderea frigului din podul casei scara este dotata cu doua garnituri periferice de etansare pe intreg perimetrul capacului scarii.

Caracteristici tehnice: scara modulara din aluminiu;usa panou termoizolatoare finisata in alb;2 garnituri periferice de etansare pe intreg perimetrul tocului scari(una montata pe tocul scarii si una montata pe panoul termoizolant) ;maner de sustinere care poate fi montat la alegere pe partea dreapta sau stanga;trepte cu striatii antiderapante;mansoane pentru protectia podelei;coeficient de transmitanta termica 0. 85 W/m2k;grosimea panoului termoizolator 4. 6 cm;grosimea izolatiei : 4 cm;inaltimea tocului: 17 cm;latimea scarii: 40 cm;latimea treptei 35 cm;adancimea treptei: 8 cm;sarcina maxima admisa 160 kg;compatibil cu o gama larga de accesorii: garantie: 3 ani;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura