Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Extensie pentru tocul ferestrelor Fakro XRD 60x60cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

990 lei Lei
Brand
Extensie pt tocul ferestrelor Fakro
Out Of stock
Descriere
Constructia extensiei Fakro XRD permite montajul suprapus a maxim 2 extensii, pentru a obtine o baza mai inalta pentru fereastra. Elementul extins, asa-numita aripioara, permite conectarea bazei cu hidroizolatia acoperisului.
- Extensia tocului XRD ofera stabilitate si rigiditate mai mari bazei de sub fereastra, comparativ cu extensia XRD standard, crescand confortul utilizarii. XRD permite utilizarea a 3 extensii sub o singura fereastra.
- Profilele extensiilor XRD sunt fabricate din materiale reciclabile (de culoare gri) si sunt eco-friendly. Interiorul profilelor extensiei XRD este umplut cu material termoizolator (polistiren) iar cel al extensiei XRD este umplut cu cuburi din lemn impregnat. Cuburile sunt potrivite ca marime cu camerele profilelor extensiei si maresc rigiditatea acesteia.
- Dimensiunile sunt cele standard ale ferestrelor pentru acoperis terasa, dar este posibila fabricarea extensiilor tocului si in dimensiuni care sa corespunda ferestrelor non-standard tip F, fabricate la comanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura