Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra evacuare fum Fakro DSC-C2 P2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12503 lei Lei
Brand
Fakro DSC-C2 P2
Out Of stock
Descriere
Ferestra de evacuare a fumului pentru acoperis Fakro DSC este destinata utilizarii in cladirile rezidentiale si locuintelor permanente. Fereastra Fakro DSC are rolul de a elimina fumul si gazele in timpul unui incendiu.

Aceasta fereastra de acoperis plat este echipata cu geam dublu care are sticla interioara laminata incadrandu-se la clasa P2A anti-trafic.

Domul exterior este fabricat din policarbonat durabil. Materialele speciale de pe suprafata interioara si exterioara a suprafetei cupola protejeaza impotriva radiatiilor UV.

Coeficientul de transmitanta  a caldurii pentru intreaga fereastra este U-Valoare 1.0W / mK (valoare U de sticla 1.1W / mK). Evaluare acustica a ferestrei este de 35Db (-1.3).

Ferestra DSC este construita din profile PVC cu mai multe camere. Cadrul este montat pe o baza suplimentara XRD care constituie o parte integranta a ferestrei.

Inaltimea totala a bazei (XRD + cadru) este de 30 cm. Diferenta principala dintre modelele noi de ferestrele de ventilare a fumului si ferestrele standard cu acoperis plat este sistemul de deschidere a foarfecelor care permite ridicarea canelurii paralele cu baza la o inaltime de 50 cm.

Finisajul intern este RAL9010 White PVC. Elementele mecanismului de ridicare a canatului sunt invizibile odata ce fereastra este inchisa.

In plus fata de functia de ventilatie a fumului si de izolare termica ridicata si de performanta mecanica tipica pentru ferestrele standard cu acoperis plat, ferestrele DSC permit ventilarea camerei (cu ajutorul unitatii de ventilatie a fumului = LP 1 Comutator achizitionat separat).

Ferestrele DSC indeplinesc cerintele standardului EN 12101-2 privind ventilatia fumului din interiorul cladirii. Poate fi folosit pe acoperisuri cu smoala intre 0-15.

Pachetul include si urmatoarele:
- 1 x unitate de control RZN4404K. 1 x buton de alarma / pauza de sticla RT45 si 1 x senzor de fum OSD 23.
- ventilator de evacuare fum si caldura natural echipat cu 2 servomotoare, tip DSC-C2 P2 are unitatea de geam 4H-Tg14Ar-33.2T.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura