Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra electrica Fakro DEG P2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5511 lei Lei
Brand
Fakro DEG P2
Out Of stock
Descriere
Structura ferestrelor Fakro DEG este asemanatoare celor de tip C. In partea de sus, fereastra este acoperita cu un modul suplimentar, alcatuit din sticla securizata cu grosimea de 4 mm sau 6 mm, in functie de dimensiunea ferestrei, si din profile speciale de aluminiu vopsit negru. Modulul din sticla este premontat din fabrica, reducand astfel semnificativ timpul necesar montajului acestor ferestre.

- Constructia ferestrelor asigura o izolare termica foarte buna, datorita profilelor PVC multicamerale umplute cu material izolator. Coeficientul de transfer termic pentru intreaga fereastra este Uf=0.92 W/m2K, cu 35% mai bun decat solutiile altor producatori.

- Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperisuri terasa ofera o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alti producatori.

- Sunt echipate cu geam antiefractie P2, cu sticla interioara laminata clasa P2A, care ofera siguranta in utilizare. Optional, sunt disponibile cu geam P4, laminat anti-efractie clasa P4A.

- Pe langa dimensiunile standard, ferestrele tip G pot fi fabricate in orice alta dimensiune cuprinsa intre 60x60 si 120x220cm.

Acest lucru permite inlocuirea ferestrelor existente, de multe ori in dimensiunui non-standard, ce nu mai indeplinesc cerintele actuale privind izolarea termica.

- Ferestrele pot fi montate pe extensii ale tocului XRD sau XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi).

- Unghiul de instalare: intre 2 si 15 grade.
- Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii interioare.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura