Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulou pentru diminuarea luminii Velux RHZ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245 lei Lei
Brand
Rulou pentru diminuarea luminii Vel
Out Of stock
Descriere
Ruloul opac Velux face intuneric in orice moment al zilei. Este ideal pentru dormitoare, unde ai nevoie de un control al luminii pentru un somn odihnitor si o siesta relaxanta . Acestea controleaza complet lumina, indiferent de culoarea ruloului. Alege modelul preferat al copilului tau sau modelul care completeaza cel mai bine interiorul mansardei tale si comanda-l acum.

Caracteristici:

- diminueaza lumina;
- se fixeaza in 3 pozitii prin carlige laterale;
- disponibil in 2 culori;

Operare manuala pe sine glisante :

Ruloul opac cu operare manuala se actioneaza foarte usor. Ruloul este rulat intr-o caseta eleganta situata pe partea superioara a ferestrei de mansarda. Prin simpla atingere a barei de operare, ruloul se desfasoara peste suprafata vitrata. Gliseaza cu usurinta pe sine laterale cu profil din aluminiu si poate fi oprit in orice pozitie pe suprafata ferestrei.Pentru ferestrele montate la inaltime, poti achizitiona o tija de control, prelungitor pentru tija si adaptor pentru rulouri glisante.

Unde gasesc modelul si dimensiunea ferestrei mele?

1. Deschide fereastra si vei gasi codul de marime pe placuta de identificare situata pe partea superioara a cercevelei.

2. Placuta de identificare difera in functie de modelul ferestrei de mansarda VELUX. Placuta trebuie sa fie similara cu unul dintre modelele de mai jos. Gaseste-o si identifica codul ferestrei tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura