Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulouri exterioare Velux Standard (roz)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

475 lei Lei
Brand
Pachet confort Velux Standard (ROZ)
Out Of stock
Descriere
Pachet economic pentru controlul caldurii si atenuarea luminii.
Economisesti 10%
Pachetul contine un rulou exterior parasolar Velux MHL si un rulou pentru diminuarea luminii RHZ.
Combinand produsele parasolare cu rulourile interioare asiguri cel mai bun control al luminii si al temperaturii 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pentru a te ajuta sa obtii confortul deplin, am pregatit trei pachete, fiecare adaugand un nivel crescut de control si eficienta pentru atingerea acestui scop.
In timpul verii, ai nevoie sa protejezi locuinta de supraincalzirea datorata soarelui. Acesta este si motivul pentru care ai nevoie de produse parasolare care nu vor permite caldurii solare sa patrunda in interior. Un rulou exterior parasolar sau o roleta exterioara rezolva de indata problema.
In timpul iernii, este valabila varianta opusa; din cauza scaderii temperaturii, este o idee buna sa imbunatatesti izolatia termica a ferestrelor tale de mansarda Velux cu ajutorul rulourilor interioare. Prin ridicarea gradului de izolare termica la un nivel si mai bun, ruloul interior va contribui la incalzirea locuintei.
Unde gasesc modelul si dimensiunea ferestrei mele?1
Deschide fereastra si vei gasi codul de marime pe placuta de identificare situata pe partea superioara a cercevelei.

Placuta de identificare difera in functie de modelul ferestrei de mansarda VELUX. Placuta trebuie sa fie similara cu unul dintre modelele de mai jos. Gaseste-o si identifica codul ferestrei tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura