Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra superinalta FYP-V U3 proSky 78X140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4241 lei Lei
Brand
FYP-V U3 proSky
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;
sistem topSafe;
maner de actionare gama Elegant montat in partea de jos a ferestrei (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);
montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 20 si 60;
ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;
garantie 10 ani.

Descriere:
Pivotarea ferestrelor la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane) ajutata de sistemul performant de balamale, permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera iluminare suplimentara. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1, (referitoare la luminatul incaperilor) in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39-43.

Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la un unghi de 45. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansarda Fakro, asigura un flux constant de aer proaspat chiar si atunci cand ferestrele sunt inchise.

Manerul de operare montat in partea inferioara a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.

Ferestrele se pot roti in jurul axei mediane pana la 160 in vederea curatarii geamului exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura