Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra superinalta FDY-V U3 Duet proSky

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5053 lei Lei
Brand
FDY-V U3 Duet proSky
Out Of stock
Descriere
Fereastrele superinaltate FDY-V U3 Duet proSky Duet sunt formate din doua canaturi suprapuse care le transforma din ferestre superanalte in ferestre uriase. Canatul superior este, de fapt, fereastra superanalta (a carei pivotare se face deasupra liniei mediane) iar canatul inferior este o parte fixa. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor) in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 30- 43.

Fereastra FDY-V inlocuieste necesitatea combinarii pe verticala cu acelasi rezultat: o suprafata vitrata mai mare. In cazul combinatiilor standard distanta intre suprafetele vitrate este de 30 cm, in timp ce in cazul acestor ferestre este doar de 15cm. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei superioare permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.

Dotata cu clapeta de aerare V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P asigura un microclimat sanatos in incapere si economie de energie termica.
Ferestrele se rotesc in jurul axei mediane pana la 160 in vederea curatarii geamului exterior.

Caracteristici
lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;
sistem topSafe;
maner de actionare gama Elegant montat in partea de jos a ferestrei (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);
montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 25 si 65;
ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;
garantie 10 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura