Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra evacuare fum acoperis terasa Fakro DSC-C2 P2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1187785 lei Lei
Brand
Fakro DSC-C2 P2
Out Of stock
Descriere
Ferestra de evacuare a fumului pentru acoperis tip terasa Fakro DSC este destinată utilizării în clădirile rezidențiale și locuințelor permanente.

Fereastra Fakro DSC are rolul de a elimina fumul si gazele in timpul unui incendiu.

Această fereastră de acoperiș plat este echipată cu geam dublu care are sticlă interioară laminată incadrandu-se la clasa P2A anti-trafic.

Domul exterior este fabricat din policarbonat durabil. Materialele speciale de pe suprafața interioară și exterioară a suprafeței cupola protejează împotriva radiațiilor UV.

Coeficientul de transmitanta a căldurii pentru întreaga fereastră este U-Valoare 1.0W / m K (valoare U de sticlă 1.1W / m K).

Evaluare acustică a ferestrei este de 35Db (-1.3). Ferestra DSC este construita din profile PVC cu mai multe camere.

Cadrul este montat pe o bază suplimentară XRD care constituie o parte integrantă a ferestrei. Înălțimea totală a bazei (XRD + cadru) este de 30 cm.

Diferența principală dintre modelele noi de ferestrele de ventilare a fumului și ferestrele standard cu acoperiș plat este sistemul de deschidere a foarfecelor care permite ridicarea canelurii paralele cu baza la o înălțime de 50 cm. Finisajul intern este RAL9010 White PVC.

Elementele mecanismului de ridicare a canatului sunt invizibile odată ce fereastra este închisă.

În plus față de funcția de ventilație a fumului și de izolare termică ridicată și de performanță mecanică tipică pentru ferestrele standard cu acoperiș plat, ferestrele DSC permit ventilarea camerei (cu ajutorul unității de ventilație a fumului = LP 1 Comutator achiziționat separat).

Ferestrele DSC îndeplinesc cerințele standardului EN 12101-2 privind ventilația fumului din interiorul clădirii. Poate fi folosit pe acoperișuri cu smoală între 0-15 .

Pachetul include și următoarele: - 1 x unitate de control RZN4404K. 1 x buton de alarmă / pauză de sticlă RT45 și 1 x senzor de fum OSD 23. -ventilator de evacuare fum și căldură natural echipat cu 2 servomotoare, tip DSC-C2 P2 are unitatea de geam 4H-Tg14Ar-33.2T.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura