Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament lemn exterior Bochemit Forte Profi maro 30kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2203 lei Lei
Brand
Tratament lemn exterior Bochemit Fo
Out Of stock
Descriere
Concentrat fungicid si insecticid care nu poate fi spalat de apa, pentru protectia pe termen lung a lemnului in interior si exterior impotriva insectelor si ciupercilor daunatoare lemnului. Protejeaza de asemenea lemnul aflat in contact direct cu pamantul sau apa dulce (utilizare clasa 4).

CARACTERISTICILE PRODUSULUI :
Protejarea tuturor tipurilor de lemn de constructie aflat in contact cu solul si apa
Eficace impotriva insectelor si ciupercilor
Concentrat lichid diluabil cu apa
Destinat pentru interior si exterior
Eficienta preventiva pentru lemnul utilizat in clasele 1, 2, 3 si 4
Testat conform standardelor tehnice Europene
(EN 113, EN 252, EN 73, EN 47, EN 84, CEN/TS 12037, EN 15119-2, ?SN 49 0681-1, ?SN 49 0681-2)

Produs in sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 si 14001

DOMENII DE APLICARE:

Produsul se utilizeaza pentru impregnarea preventiva in profunzime a structurilor si elementelor din lemn din interior (clase de utilizare 1 si 2, conform EN 335) si exterior (clase de utilizare 3 si 4 in conformitate cu EN 335) impotriva insectelor si ciupercilor Basidiomycetes si Ascomycetes daunatoare lemnului.

EXEMPLE DE UTILIZARE :

structuri din lemn
stalpi, garduri

case de vacanta
acoperisuri de lemn

Concentratia de BOCHEMIT FORTE PROFI recomandata pentru protectia in profunzime este de 1-4% m/m in apa, in functie de metoda de utilizare si tipul de lemn.
Denumirea tip pentru BOCHEMIT FORTE PROFI conform standardului ?SN 49 0600-1:FA, FB, IP, 1, 2, 3, 4, E, P
Certificat nr.: 1313/222/5/2011 eliberat de Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Lemnului din Praga, Republica Ceha.
Denumirea tip pentru BOCHEMIT FORTE PROFI conform standardului DIN 68 800 -3:
IV P, W, E

Certificat nr.: 31/10/1405/01 eliberat de MPA Eberswalde, Germania
Incepand cu anul 2017, BOCHEMIT Forte Profi este unul dintre putinii jucatori de pe piata Europeana care detine o autorizatie UE de introducere pe piata in conformitate cu Regulamentul UE 528/2012 al Parlamentului European si al Consiliului privind punerea la dispozitie pe piata si utilizarea produselor biocide (Regulamentul produselor biocide). Documentatia privind, printre altele, riscurile pentru sanatate asociate cu aplicarea produsului si riscurile secundare care pot aparea la contactul cu obiectele tratate cu BOCHEMIT Forte Profi sunt incluse in Raportul de evaluare al autorizatiei. Eficacitatea produsului BOCHEMIT Forte Profi impotriva agentilor biologici a fost testata in laboratoare acreditate in conformitate cu standardele Europene si a fost verificata prin studiile de teren in conditii climatice reale pentru o perioada prelungita in Germania, Danemarca, Suedia si climatul tropical din Malaezia. BOCHEMIT Forte Profi este de mult timp utilizat cu succes in industria de prelucrare a lemnului din toata Europa. Calitatea produsului BOCHEMIT Forte Profi este garantata prin certificatul NTR / NWPC (una dintre cele mai dificile certificari din Europa) acordat de Consiliul Nordic de Conservare a Lemnului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura