Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra mansarda electrica 3 sticle Fakro FTP-V U5 Z Wave

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5400 lei Lei
Brand
FTP-V U5 Z Wave
Out Of stock
Descriere
Fereastra Fakro FTP-V U5 Z Wave, asigura confortul in orice mansarda si este o componenta importanta a unei case inteligente care utilizeaza tehnologia fara fir Z-wave. Fereastra Electro cu articulae mediana este echipata din fabrica cu un dispozitiv care opereaza atat fereastra cat si rulourile, prin intermediul unei telecomenzi. Aceste ferestre sunt recomandate in special acolo unde trebuie montate la o inaltime greu accesibila manual. Fereastra Fakro Electro Z wave are tamplaria din lemn de pin si este lacuita cu lac acrilic transparent in 2 straturi. Motorul electric ce actioneaza fereastra, are un lant cu lungimea de 24 cm. In caz de pana de curent, sau cand trebuie spalata sticla exterioara, lantul se poate deconecta de cercevea prin simpla rotire a manerului de operare la 90.

Senzorul de ploaie, montat la exterior, va initia automat inc hiderea ferestrei in caz de ploaie.
Intreg sistemul Electro este instalat in partea inferioara a tocului si se afla sub o carcasa de aluminiu cu aspect estetic. Pentru a functiona, are nevoie doar de o priza de curent electric la 230V.

Rulourile electrice ARF, ARP, AJP, ARZ, cu tehnologia Z-wave, pot fi montate foarte usor, datorita contactorilor de 12 V montati din fabrica.

Ferestrele Electro au structura identica cu cea a ferestrelor FTP-V clasice, sunt dotate cu clapeta de ventilatie V40P, cu sitemul topSafe si se monteaza identic cu celelalte ferestre de mansarda cu articulare mediana.
Rama de etansare inclusa in pret.Optional se poate achizitiona si Kit izolare termica Fakro XDP.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura