Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra mansarda + rama Dakea Good

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1599 lei Lei
Brand
Fereastra mansarda Dakea Good KAV B
Out Of stock
Descriere
Fereastra Dakea Good are o structura cu articulare mediana, avand la baza un cadru de lemn subtire, care face ca fereastra sa arate mai luminoasa din interior. Prevazuta cu o supapa de aerisire si un maner cu doua pozitii de blocare suplimentare, fereastra permite aerisirea comoda a incaperii.

Fabricata fara compromisuri in privinta calitatii, fereastra Dakea Good este prevazuta cu un strat protector suplimentar
de lac si cu un geam exterior tratat pentru durabilitate sporita si confort la utilizare.

Acest produs a fost proiectat si fabricat utilizand tehnologie avansata si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceti clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Ferestrele de mansarda Good de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de invelitori si acoperisuri cu panta de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzatoare, este necesara rama de etansare Dakea originala.

Rama de etansare este inclusa in pretul ferestrei.

La ferestrele Dakea aveti garantia de 10 ani prevazuta prin lege. Extinde garantia pana la 20 de ani fara costuri suplimentare inscriete aici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura