Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra atic Fakro BDR-P2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3717 lei Lei
Brand
Fereastra atic Fakro BDR-P2
Out Of stock
Descriere
Ferestrele atic Fakro BDR-P2 se monteaza in peretele vertical, la intalnirea cu planul acoperisului, pentru a se combina cu ferestrele de mansarda Fakro. Datorita acestor ferestre incaperea primeste mai multa lumina si se mareste campul vizual. Ferestrele Atic pot fi combinate cu orice tip de ferestre de mansarda. Ansamblul cercevea-toc, prin utilizarea unei feronerii inovatoare, face din fereastra Atic o fereastra cu deschidere oscilo-batanta, tipica ferestrelor obisnuite.

Alcatuirea geamului termoizolant: un ansamblu 4H-14-33.1T din 3 foi de sticla, cu bagheta termica TGI, cu foaia de sticla exterioara autocuratatoare securizata si cea interioara laminata, avand ca rezultat o siguranta sporita a utilizarii ferestrei.
Fereastra Atic BDR-P2 -cu deschiderea oscilo-batanta - permite inclinarea cercevelei la maxim 11 cm iar rotirea laterala pana la 90. Aceste functii se opereaza cu ajutorul unui maner situat in partea laterala a cercevelei dotat cu incuietoare.

Optional se poate achizitiona si Kit izolare termica Fakro XDP
Caracteristici- lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;
- feronerie inovatoare;
- sistem de doua garnituri;
- maner de actionare specific,
- ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;
- montajul se face impreuna cu rama de etansare speciala, pe cladiri cu acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15 si 55,
- garantie 10 ani.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura