Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra fixa acoperis terasa Fakro DXG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2818 lei Lei
Brand
Fereastra fixa acoperis terasa Fakr
Out Of stock
Descriere
Fereastra fixa acoperis terasa Fakro DXG are, ca dotari standard, geamuri duble, cu sticla exterioara securizata iar cea interioara laminata, avand astfel clasa P2A anti-efractie. In cazul in care geamul se sparge, cioburile de sticla nu vor reprezenta un pericol, gratie foii de sticla laminate. Sticla P2 are un sistem de montaj al cupolei inovator, ce urmeaza sa obtina brevet si care ii sporeste rezistenta anti-efractie. Cupola este fabricata din policarbonat, caracterizandu-se prin rezistenta mare la impacturi si la conditii meteo extreme, precum ploi sau grindini. Invelisul protector de pe suprafata exterioara si de pe cea interioara a cupolei protejeaza impotriva radiatiilor UV.

SUPRAFA?A VITRAT?Coeficientul de transfer termic pentru intreaga fereastra este U=1.2 W/m2K (conform EN 12567-2), fiind cu pana la 14% mai bun decat cel al ferestrelor similare produse de alte firme. Gama de produse include, de asemenea, ferestre cu 4 foi de sticla U8. Coeficientul de transfer termic pentru intreaga fereastra D_C U8 este U=0.72 W/m2K (conform EN 12567-2) (U=0.55 W/m2K conform EN 1873), facand aceasta fereastra adecvata atat pentru cladiri eficiente energetic cat si pentru cladiri pasive.

ACCESORII:Structura ferestrelor permite instalarea atat a accesoriilor interioare, cat si a celor exterioare. Un sistem de profile ce urmeaza sa obtina brevet permite instalarea rulourilor exterioare sub cupola, protejandu-le astfel impotriva vantului puternic etc.

UNGHIUL DE INSTALARE:Ferestrele pentru acoperis terasa tip C pot fi montate pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 2 si 15 grade.

DIMENSIUNI DISPONIBILE:Gama larga de dimensiuni disponibile se suprapune cu cea a luminatoarelor standard, permitand astfel inlocuirea rapida si facila a unui luminator deja existent cu o fereastra noua.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura