Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fereastra cu 3 sticle Fakro FTP-V U5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2829 lei Lei
Brand
Fereastra mansarda Fakro FTP-V U5
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:
lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;

sistem topSafe;

maner de actionare gama Elegant montat in partea de jos a ferestrei (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);

montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15 si 90;

ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;

garantie 10 ani.

Descriere
Ferestre FTP-V U5 sunt ferestre bine echipate. Lemn lacuit in doua straturi, sistemul de 3 garnituri de etansare si clapeta de ventilatie V40P cu reglare automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansarda Fakro asigura un flux constant de aer proaspat chiar si atunci cand ferestrele sunt inchise. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare, fapt ce asigura iluminarea mai buna a incaperilor.

Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180, in vederea curatarii partii exterioare a geamului. Manerul de actionare gama Elegant montat in partea de jos a ferestrei, asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.

Ferestrele FTP-V U5 au geam supertermoizolator recomandat acolo unde se pune un accent special pe economisirea energiei termice.
Rama de etansare inclusa in pret.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura